Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Általános Szerződési Feltételek

 

A jelen Általános Szerződési Feltételek ( a továbbiakban: ÁSZF) a Blue Bird Cafe Kft. ( továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.bbrooms.hu weboldalon keresztül nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél (továbbiakban: Felek). Az ÁSZF minden jogügyletre és szolgáltatásra vonatkozik, amely a www.bbrooms.hu weboldalon keresztül történik, függetlenül attól, hogy annak teljesítése Magyarországról vagy külföldről, a Szolgáltató vagy közreműködője által történik.

 

Blue Bird Cafe Korlátolt Felelősségű Társaság

Cégjegyzékszám: 01-09-198685

Adószám: 25082386-2-43

 

 

 1. Általános tudnivalók, a Felek szerződés létrejötte

 

 1. A jelen ÁSZF hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a bbrooms.hu weboldalon található elektronikus áruházon keresztül történik.
 2. A Blue Bird Karaoke Rooms szolgáltatásainak történő vásárlása elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges, a jelen ÁSZF-ben meghatározott mó
 3. A Blue Bird Karaoke Rooms szolgáltatásainak jelentős része elérhető minden felhasználó számára, regisztráció nélkül is.
 4. A szolgáltató az Ügyfél megrendelését (ajánlatát) külön elfogadó e-mail útján fogadja el, melyben az Ügyfelet tájékoztatja egyebek mellett a szerződés létrejöttéről, illetve a lehetséges teljesítés idejéről. A megrendelés leadását követően a szerződés, annak teljesítéséig szabadon és következmény nélkül módosítható, illetve lemondható. Erre telefonon és elektronikus levélben van lehetősé A Felek között az áru megvásárlásával magyar nyelven létrejött szerződés írásban foglalt szerződésnek minősül, a Szolgáltató azt iktatja, és annak létrejöttét követő 5 évig őrzi.
 5. Ügyfélszolgálat: Blue Bird Cafe Kft.

Ügyfélszolgálati iroda helye: 1075 Budapet Rumbach Sebestyén utca 12.

Ügyfélszolgálat nyitvatartási ideje: hétköznapokon 9.00-17.00

Telefon: + 36 30 46 18 326

Internet cím: www.bbrooms.hu

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 1. Megrendelés

 

 1. A vásárolandó szolgáltatás lényeges tartalmát, jellemzőit és feltételeit, a szolgáltatás használatára vonatkozó utasításokat a honlapon a csomagok menüpont alatt lehet megismerni. Ha a vásárlás előtt az szolgáltatással kapcsolatban kérdése merülne fel, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésé Amennyiben a honalpon található bármely szolgáltatással, alapvető információra van szüksége, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, melynek adatait, elérhetőségeit az 1.5 pontban találja.
 2. A vételár mindig a kiválasztott csomag alatt feltüntetett összeg, amely az általános forgalmi adót tartalmazza. A csomagok vételára tartalmazza a szerviz díjat.
 3. A weboldalról megrendelhető szolgáltatások árai változásának jogát a Szolgáltató fenntartja azzal, hogy módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát kedvezőtlenül nem befolyásolja. Online bankkártyával történő fizetés kezdeményezésekor, az elektronikus fizetési értesítő kiküldése és a szolgáltatás igénybevétele közti időszakban bekövetkezett árcsökkenés esetén nem áll módunkban pénzt visszatéríteni. Az online fizetési tranzakció biztonsági ellenőrzése minimálisan 24 órát vesz igénybe, a szolgáltatás igénybe vétele csak ezt követően lehetsé
 4. Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a honlap felületére, különös tekintettel a nyilvánosan téves pl. a szolgáltatás közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő „0” Ft-os vagy „1” Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron teljesíteni, hanem felajánlhatja a helyes áron történő teljesítést, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékátó
 5. A megrendelést a Szolgáltató weboldalán keresztül csak akkor fogadja el, ha az Ügyfél a megrendeléshez szükséges valamennyi mezőt maradéktalanul kitö A Szolgáltató az Ügyfél által hibásan megadott adatok miatti késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semmilyen nemű felelősséget nem vállal. A megrendelés leadására a Blue Bird Cafe Kft weboldalán az ajánlatkérés használatával van lehetőség. Az Ügyfél a kiválasztott szolgáltatásra kattint majd a kötelező mezők helyes kitöltésével a szolgáltatást megrendeli. A következő oldalon megjelenik a fizetés ahol a számlázási, teljesítési és személyes adatok megadásával és végül fizetési mód kiválasztásával lehet véglegesíteni a rendelést.
 6. A Szolgáltató az Ügyfél vételi ajánlatának ( megrendelésének) megérkezését követően köteles az Ügyfél részére a vásárlást elektronikus úton ( e-mailben) visszaigazolni, mely azonban nem minősül az Ügyfél ajánlatát elfogadó e-mailnek. Amennyiben e visszaigazolás az ajánlat elküldésétől számított 48 órán belül Ügyfél részére nem érkezik meg, akkor a Szolgáltató ajánlati kötöttsége minden további feltétel nélkül, automatikusan megszűnik.

 

 1. Teljesítési és fizetési feltételek
  1. A megrendelt szolgáltatás lemondása ha 24 órán belül történik a Szolgáltató a megrendelt szolgáltatás csomag árának 50%-kát köteles visszafizetni. Az ügyfél, ha előre jelzés nélkül, a visszaigazolásban szereplő időpontban nem jelenik meg úgy a vételár 100% a Szolgáltatót illeti.
  2. A weboldalon megrendelt szolgáltatásokat a Szolgáltató az Ügyfélnek e-mailben küldött rendelési visszaigazolásban szereplő helyszínen teljesí

 

 1. Jogérvényesítési lehetőségek

 

 1. Vásárlói ügyfélszolgálat ( Vevőszolgálat)

Cím: 1075. Budapest Rumbach Sebestyén utca 12.

Személyes ügyfélszolgálati nyitva tartás: H-P: 9-17ig

Telefonszám: + 36 304618326

Telefonos ügyfélszolgálat nyitva tartás: munkanapokon 9-17 óráig

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 • Hits: 310

© Blue Bird Karaoke Rooms. 2017.
All rights reserved.

Felhasználási feltételek

© Blue Bird Karaoke Rooms. 2017.
All rights reserved.

Felhasználási feltételek